Even voorstellen; Randy

Hallo allemaal, welkom op de site van HAMCast!

 

Deze site is opgezet om blogs, podcasts en audio logs voor en door luister- en zendamateurs, zoals mijzelf, een plek te geven.

 

Tijdens mijn zoektocht naar informatie voor de beginners van de “radio hobby” heb ik veel informatie vergaart. Deze informatie is mogelijk waarnaar anderen ook op zoek zijn en dit tevens ook gebruikt kan worden als naslagwerk.

 

Voor nu zal ik allereerst mezelf even voorstellen; mijn naam is Randy en ik ben 32 jaar oud. In mijn vrije tijd ben ik graag met de radio hobby bezig. Op het moment van schrijven alleen nog als luisteramateur maar ondertussen druk bezig om kennis, informatie en cursusmateriaal te verzamelen die nodig en handig zijn om het examen tot radio-zendamateur met succes af te kunnen ronden.

 

Naast de radio hobby ben ik ook een fervent motorrijder. Beide hobby’s zijn mij bijna met de paplepel ingegoten en hebben flinke wortels in mijn verleden.

 

Mijn doel voor deze website is om, naast mijn eigen blogs, podcasts en audio logs ook andere auteurs uit te nodigen om hieraan deel te nemen.

 

Dit is in het kort wie ik ben en wat het doel is van deze website. Ik hoop dat jullie een goed beeld hebben en hopelijk tot snel in mijn volgende blog, podcast of audio log!